Knjižnica Miklova hiša Ribnica

Škrabčev trg 21, Ribnica
T: +386 (0)1 83 50 382
M: +386 (0)41 390 057
E: illsikrib@rib.sik.si

Kako živeti v novi dobi, predavanje 

Kako živeti v novi dobi, predavanje
Dogodek:
Kako živeti v novi dobi, predavanje
Kdaj:
21.10.2014  ob 19.00
Kje:
, Knjižnica Miklova hiša Ribnica
Kategorija:
Za odrasle

Podrobnosti

Spremembe in energije so v polnem zagonu, odvijale se bodo vedno hitreje in tudi občutili jih bomo vedno močneje. ZDAJ je čas za temeljite spremembe, da bomo jadrali skupaj s tokom UNIVERZUMA.

Bolezen je klic duše, naše biti, da je potrebno nekaj v življenju spremeniti. Vendar se pravo zdravje našega fizičnega telesa začne v našem umu. Z umom lahko vplivamo na marsikaj, lahko sami sebe pozdravimo, lahko zbolimo, informiramo hrano in pijačo, ki jo uživamo, in s tem naredimo veliko uslugo svojemu telesu. Informirana hrana in pijača pa bosta v prihodnosti zelo pomembna, saj igra hrana v naših življenjih veliko vlogo. Ne škoduje nam samo vrsta hrane, ki za nas ni primerna, temveč predvsem energija, s katero je pripravljena.

Vabljeni na predavanje KAKO ŽIVETI V NOVI DOBI.

Skozi predavanje se bomo popeljali v preteklost, sedanjost in prihodnost. Pogledali si bomo kje, kako in zakaj smo se zataknili. Kaj je potrebno v teh ne prav prijaznih časih storiti na sebi, da nam stvari ne uhajajo iz rok tako s strani zdravja kot s strani odnosov v službi, doma in v okolici. Prav zaradi tega sta naše počutje in dobro zdravstveno stanje zelo pomembna, da lahko živimo srečno, zdravo, mirno in v harmoniji s samim seboj ter z okolico, v kateri živimo in delamo.

 Dotaknili se bomo mnogih zanimivih in za življenje pomembnih tematik:

-          kakšen odnos imeti do sebe in do svojega telesa,

-          kako delati na sebi in kako delovati, da bomo lažje prenesli prihajajoče spremembe,

-          kako pomembne so disciplina, nenavezanost in odgovornost,

-          dvigovanje zavesti v dobrobit celega človeštva, vseh živih bitij in planeta,

-          način prehranjevanja  v novi dobi z informirano hrano in naravnimi informiranimi pripravki.

 

Predavala bosta Mihaela Logar in Dušan Portatis Kovač.

 

Mihaela Logar se je rodila v Duplici pri Kamniku na manjši kmetiji. Osnovno šolo je obiskovala v Kamniku, nadaljevala pa je s študijem biologije v Ljubljani. Njena prva zaposlitev je bila na Gimnaziji Šentvid. Sledila so različna delovna mesta, nekatera tudi na ministrstvih. Živi na kmetiji v Vodicah, je poročena in ima tri otroke.

Že od nekdaj jo je zanimala narava, še zlasti človek in zdravilne rastline, vendar se je temu lahko zares posvetila šele po upokojitvi leta 2007. Udeležila se je kar nekaj predavanj in tečajev priznanih slovenskih zeliščarjev in se v tem času kar temeljito seznanila tudi z osnovami stare ruske medicine, homeopatije in z osnovami stare kitajske medicine. Ajurvedi  se je posvetila v zadnjih dveh letih.

Ugotovila je, da se vsa ta znanja prav lepo dopolnjujejo in pomagajo pri boljšem razumevanju delovanja našega organizma in raznih bolezni.

Najprej je pomagala sama sebi in svojim bližnjim, zdaj pa se že marsikdo pri njej pozanima, kako naj si uspešno in na naraven način pomaga pri boju s svojimi težavami.

Dušan Portatis Kovač je duhovni popotnik in po poklicu kuhar. K drugačnemu načinu življenja in delovanja je težil že kot otrok. Leta 2008 je bil prvič v Indiji, kjer je spoznal in doživel mnogo drugačnih pogledov na življenje, kar mu pride zelo prav tudi tukaj v naši čudoviti deželi. Indija ni njegova prva država, ki jo je obiskal zaradi drugačnosti, ampak je prepotoval že skoraj vse celine. Njegov odnos do življenja in do osebnega razvoja se je korenito spremenil in ta znanja z veseljem in nesebično prenaša tudi na druge ljudi, ker meni da si vsak zasluži srečo, zdravje in na sploh le najboljše.

KO PRIDE BOLEZEN, JE ČAS ZA SPREMEMBE IN NE ZA PREDAJO!


Lokacija:
Knjižnica Miklova hiša Ribnica

Iskanje po strani

Obvestila

RSS novice

Delovni čas in kontakt

Knjižnica Miklova hiša
telefon
01 83 50 382
041 390 057
Knjižnica Loški Potok
telefon
01 83 50 128
Knjižnica Sodražica
telefon
01 83 71 026

odpiralnicas

Koledar dogodkov

<< Oktober 2020 >> 
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
121314161718
19202122232425
2627282931 

Kakšnih dogodkov in prireditev bi si želeli ve? v knjižnici?
 
Kateremu pravlji?nemu junaku se podaljša nos, kadar se zlaže?