Knjižnica Miklova hiša Ribnica

Škrabčev trg 21, Ribnica
T: +386 (0)1 83 50 382
M: +386 (0)41 390 057
E: illsikrib@rib.sik.si

EMail natisni

Delavnica Poveži ženstvenost in potenciale v sebi in zasij 

Dogodek:
Delavnica Poveži ženstvenost in potenciale v sebi in zasij
Kdaj:
13.11.2018  ob 19.00 - 22.00
Kje:
, Knjižnica Miklova hiša Ribnica
Kategorija:
Za odrasle

Podrobnosti

 

Optimalno kreiranje življenja v harmoniji z žensko cikličnostjo

 

IMG 1892

 

Kako od boleče menstruacije do osebnega in poslovnega uspeha ter do čudovitega partnerskega odnosa? In kako je to sploh povezano?

Pridite na delavnico v torek, 13.11.2018 ob 19.00 uri v prostore Miklove hiše Ribnica in odkrili boste to čudovito transformacijo!

 

 

Drage dame, punce, dragi gospodje in fantje!

 

Srčno vabljeni na delavnico o ženskosti, ženstvenosti, vplivu naravnega ženskega cikla na osebno zadovoljstvo in poslovni uspeh ženske ter na odnos med žensko in moškim. Na delavnici boste izvedeli, kako pomembno vpliva ženski mesečni cikel na kvaliteto vašega življenja. Spoznali boste pet obdobij vsakega meseca, ki vam vsako posebej prinaša svoje, čisto posebne zaklade. Ali veš, v katerem obdobju si najbolj ustvarjalna, kdaj najbolj produktivna in kdaj najbolj privlačna ter najlažje privabiš v svoje življenje idealnega partnerja ali pa le bližje k sebi svojega partnerja?

Tudi če ste do sedaj gledali na cikel in predvsem na menstruacijo kot nujno zlo, ki ga morate prenašati vsak mesec in vam predstavlja predvsem fizične bolečine ter moteča čustvena nihanja, boste od sedaj naprej gledali na ženskost popolnoma drugače! Si znale prisluhniti in izkoristiti v posameznem obdobju meseca tisto, kar je takrat najbolj prižgano v vas. Z vajami, ki jih boste spoznale, si boste olajšale menstrualne težave in jih transformirale v plodnost kreiranja! Spoznale boste tudi novost na slovenskem trgu – Planer in hkrati priročnik za ženske, ki vas podpre, da zacvetite in razvijete svoje potenciale ter je edini v Sloveniji prilagojen ženski naravi   in vas tako, kolikor je najbolj mogoče, podpre, da resnično zasijete in uspete – osebno, poslovno in v partnerstvu, v vsakem obdobju. Planer je nastal pod prsti čudovite ženske Tamare Strnad, ustvarjalne, nežne in močne ženske, ki skozi svoje delovanje kaže, kako uresničevati vse svoje potenciale!

Ravno tako kot ženske ste vljudno vabljeni tudi moški, da boste bolje razumeli vaše ženske, jih podprli, ko vas najbolj potrebujejo in tako ogromno prispevali k njihovemu in vašemu boljšemu počutju ter hkrati k boljšemu medsebojnemu odnosu.

Prispevek za 2-urno delavnico s praktičnimi, transformativnimi vajami in možnostjo nakupa planerja po promocijski ceni je za vas, drage Ribn´čanke in dragi Ribn´čani, samo 7 €, ker želim domačinom to omogočiti na najbolj dostopen način. 

Zaradi organizacije dogodka vas prosim, da svojo udeležbo NUJNO prijavite na       e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. do 10.11.2018 (brez predprijave je vstopnina 10 €)!

 

 

Na kratko o meni: Svoje otroštvo sem preživela v Dolenji vasi pri Ribnici, po zaključeni Gimnaziji Kočevje, sem se podala na raziskovanje kadrov in podjetništva na Fakulteti za organizacijske vede Kranj in nato vpisala magisterij Socialne pedagogike, kar je bila že dolgo moja notranja želja. Ker so konji moja velika ljubezen in me že 15 let spremlja tudi moj konj Luka, sem ves magistrski študij povezovala s terapevtskimi jahanji. Pred pisanjem magistrskega dela sva se odpravila v Nemčijo, kjer sem v različnih centrih raziskovala in se usposabljala v neverbalni komunikaciji s konji ter terapevtskim delom s konji s posamezniki in z družinami. Po vrnitvi nazaj v Slovenijo sem se zaposlila kot terapevtka s konji v Mladinskem klimatskem zdravilišču Rakitna. Po še nekaj krajših sodelovanjih v programih s konji pa se samozaposlila in zadnja štiri leta izvajam terapevtske programe, programe osebne rasti (coaching), programe za ženske, pare, družine, za podjetja, meditacije (s konji) ter učim celostnega pristopa do konj. V tem času sem tudi magistrirala na temo Konj kot sredstvo socialnopedagoške pomoči družini in pridobila naziv Strokovne sodelavke v konjeništvu in konjereji.

 

 

IMG 6277

 

 

 

Več o meni lahko izveste na spletni strani lukasi.si in spremljate moje zapise na FB strani Lukasi. Vabljeni k ogledu!

 

Če imate še kakršnokoli vprašanje, sem vam na voljo na telefonski številki: 040 746 183 ali prek e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem odgovorim na vsa vaša vprašanja.

 

Kmalu nasvidenje,

                                                                                                          mag. Karin Bojc


Lokacija:
Knjižnica Miklova hiša Ribnica

Iskanje po strani

Obvestila

RSS novice

Delovni čas in kontakt

Knjižnica Miklova hiša
telefon
01 83 50 382
041 390 057
Knjižnica Loški Potok
telefon
01 83 50 128
Knjižnica Sodražica
telefon
01 83 71 026

odpiralnicas

Koledar dogodkov

<< November 2020 >> 
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  91011121314
161718192122
23242526272829
      

Kakšnih dogodkov in prireditev bi si želeli ve? v knjižnici?
 
Kateremu pravlji?nemu junaku se podaljša nos, kadar se zlaže?