EMail natisni

KNJIŽNICA POD KROŠNJAMI 

KNJIŽNICA POD KROŠNJAMI
Dogodek:
KNJIŽNICA POD KROŠNJAMI
Kdaj:
31.08.2014
Kje:
, Knjižnica Miklova hiša Ribnica
Kategorija:
Za odrasle

Podrobnosti

»V senčki sredi mesta te pričakuje pisana druščina papirnatih snopov vseh barv in oblik«.

Z junijem se je Knjižnica Miklova hiša Ribnica preselila na sonce!

Na grajskem parku pod arkadami namreč v sodelovanju Knjižnice Miklova hiša in Inštituta za neprofitno komunikacijo Divja misel za tri mesece svoja vrata odpira Knjižnica pod krošnjami. V njej  tri dni v tednu lahko ustavite, v miru posedeli v zelenem grajskem okolju in prelistali marsikatero dobro knjigo ali revijo.

Čas odprtosti Knjižnice na prostem bo od 5. junija do 31. avgusta 2014 vsak

- četrtek od 15.00 do 20.00

- petek od 15.00 do 20.00

- soboto od 10.00 do 20.00

Knjižnica pod krošnjami je zamišljena kot priročna zbirka branja. Med nabranimi knjigami, časopisi in revijami so zastopane vse zvrsti in mnogi formati, predvsem pa takšni, ki najbolj »zapašejo« v mirnem okolju izbranih mestnih površin. Glavno vlogo imajo knjižne novosti, ki ponujajo vpogled v najnovejšo knjižno produkcijo. Knjižnica sodeluje s celo vrsto založb, zato je v njenih vrstah zbranih veliko svežih naslovov. Hišna specialiteta so tudi  mnogi domači ter tuji časopisi in revije. Več informacij o knjižnici pod krošnjami lahko najdete še na spletni strani Knižnice pod krošnjami.

Posebnost ribniške Knjižnice pod krošnjami pa je, da bo junija in julija vsak četrtek, avgusta pa vsako soboto ob 17. uri  za otroke organizirana delavnica ali raznorazne igre. Dogodki se sproti objavljajo na naslovni strani!

GALERIJA Knjižnice pod krošnjami.

Knjižnica pa vas vabi tudi k:

 V primeru dežja nas ni!

 


Lokacija:
Knjižnica Miklova hiša Ribnica