EMail natisni

3.7.-21.8.2019 Poletni bralni klub za mlade 

Dogodek:
3.7.-21.8.2019 Poletni bralni klub za mlade
Kdaj:
30.08.2019
Kje:
, Knjižnica Miklova hiša Ribnica
Kategorija:
Za otroke

Podrobnosti

Šolsko leto se počasi bliža h koncu, začenjajo pa se dolge poletne počitnice. Že načrtujete, v kateri senci se boste skrivali pred vročim soncem? Morda si boste te trenutke krajšali celo z dobro knjigo? Letos vas prav lepo vabimo, da se z branjem pridružite mladinskemu bralnemu klubu v Knjižnici Miklova hiši, kjer se bomo v prijetnem hladu knjižnice ali v senci v parku pogovarjali o samih najboljših in najnovejših mladinskih knjigah, si pogledali kakšen krajši filmček v Miklovi dvorani in se preprosto družili ob prigrizkih in seveda ob čem hladnem.

Če rad bereš in/ali rad klepetaš ter nisi ravno na počitnicah na morju, lepo vabljen/-a vsako sredo od vključno 3. julija pa do 21. avgusta 2019 ob 10. uri v ribniško knjižnico.

Bralni klub je namenjen učencem druge in tretje triade oziroma vsem šolarjem, ki radi berejo! Vodila ga bo knjižničarka Nežka Klavžar.

Vse mlade bralce prosimo, da se na klub prijavite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , da bomo lahko priskrbeli dovolj knjig za vaše počitniško branje. Bralnemu klubu se lahko pridružite tudi kadarkoli vmes, le kak teden prej nam to sporočite!

Dobrodošli! Knjiga je vedno dobra ideja!

Poletni bralni klub za mlade


Lokacija:
Knjižnica Miklova hiša Ribnica